Зов за помощ за Венцислав Миланов, страдащ от рядко автоимунно заболяване

Продължава кампанията за набиране на средства за 53-годишния Венцислав Миланов от София. Той страда от рядко автоимунно заболяване. За лечението му са необходими 12 хиляди лева, като до момента са събрани 2 хиляди лева. Мъжът не може да се храни и обслужва сам, не може да държи изправена главата си.
Сестра му Адриана Миланова сподели:
"Благодаря на хората, които се отзоваха. Това бяха предимно възрастни хора с малки суми, но не е достатъчно за лечението. Положението на Венцислав е много тежко. Това заболяване е една безкрайна мъка. Сега, когато е топло, той се чувства изключително зле и има нужда от тези процедури, но уви до този момент не можем да си го позволим".
Хората, които искат да помогнат, могат да се свържат с Адриана на телефон: 0885 16 00 57.
Цялото интервю с Адриана Миланова можете да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Венцислав Миланов

Студенти от НАТФИЗ правят концерт в помощ на Венцислав Миланов

Студенти от НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" организират благотворителен концерт в помощ на Венцислав Миланов от София. Той страда от рядко автоимунно заболяване. Мъжът не може да се храни и обслужва сам и не може да държи изправена главата си.  Преди..

публикувано на 20.04.18 в 17:24

Венцислав Миланов страда от рядко автоимунно заболяване и има нужда от помощ

"Днес разбрах, че мой познат страда от автоимунно заболяване, нуждае се от лечение и търси начини да събере средства. Той е най-обикновен човек, скромен, не се е прославил с нищо. Необикновеното при него е само това, че сам е отгледал детето..

публикувано на 09.04.18 в 10:49
Още от категорията

55-годишната Йовка Петкова се нуждае от средства за лечение

Йовка Петкова е на 55 години и страда от рак на панкреаса с метастази в черния дроб. Преди 6 месеца е извършена лапороскопска операция на жлъчката и е поставен стент . Семейството заплаща медицинското изделие, което не се поема от Здравната каса...

публикувано на 27.12.18 в 17:56

Зов за помощ

Активна благотворителна кампания в помощ на 25-годишната Елизабет Донкова от Шумен се провежда в социалните мрежи. Момичето се бори с лимфом на Ходжкин, като следващата стъпка в лечението ѝ е трансплантация на костен мозък. Срокът за извършване на..

обновено на 11.12.18 в 11:11
Вивиян Костова

Вяра и Вивиян се нуждаят от помощ в борбата си срещу рака

В събота, на 6 октомври Столичният район "Надежда" организира в Културния дом благотворителен концерт и базар в помощ на Вяра и Вивиян. Двете деца страдат от едно и също онкологично заболяване в последен стадий. Персоналът на детските градини, които..

публикувано на 05.10.18 в 12:40

50 хиляди евро са нужни за операция на Антонио

10-годишният Антонио от Бургас се нуждае спешно от лечение, след като преди 6 години му откриват тумор в мозъка. Сумата, необходима за оперативната интервенция в Хановер е 50 хиляди евро . За съжаление тя е непосилна за родителите му, които разчитат на..

публикувано на 03.09.18 в 14:26

ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител

ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител, съобщава пресцентърт на Дирекцията. Инициативата тръгна от началника на РУ-Лозница, където работи младши инспектор Димитър Терзиев. Писмо от директора на ОДМВР старши..

публикувано на 10.05.18 в 13:52

БНР благодари на всички, които помогнаха за успешната операция на Станислава Пирчева

Преди дни успешно бе осъществена операцията по отстраняването на мозъчния тумор на журналистката Станислава Пирчева. Любимата водеща на Нощния блок на програма „Хоризонт“ предизвика вълна от съпричастност. Сумата бе събрана за изключително кратко..

публикувано на 05.02.18 в 10:53

Журналистът от БНР Станислав Буковалов се нуждае спешно от помощ за лечение

Колегата ни Станислав Буковалов, журналист от БНР, се нуждае спешно от финансова помощ за лечение. Той претърпя две хирургически интервенции за отстраняване на аденом на хипофизата.  След последвал мозъчен абсцес обаче се налага да му бъде извършена..

публикувано на 17.11.17 в 10:52