Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Виктор Ангелоев: Случилото се ме накара да се замисля за стойностните неща в живота

Снимка: Архив
Близки, приятели, състуденти и колеги присъстваха на благотворителния спектакъл на актьора - илюзионист Ненчо Илчев в първо студио на Българското национално радио в подкрепа на кампанията за набира на средства за журналиста от „Хоризонт” Виктор Ангелоев. Актьорът Ненчо Илчев представи част от своите фокуси.

Вики ми се обади, че има проблем, още преди операцията и с приятели се опитахме да съберем по всякакъв начин средствата. Познаваме се от много години. Заедно сме завършили ВИТИЗ в класа на Стефан Данаилов, каза Ненчо Илчев.

Сред колегите на Виктор бяха новинаря от програма „Хоризонт” Николай Петров и редакторът Валерия Николова.

Голямо удоволствие е да се работи с него. Много обичам да работя с него. Той е широко скроена личност, каза Петров.

Преди малко се видях с Виктор, прегърнах го. Много се радвам, че е добре, че е усмихнат. Надявам се, че най-лошото вече е зад гърба му и че всички заедно ще му помогнем вече да гледа напред, защото вярно е, че имаме добрата воля, но все още не е събрана цялата сума за неговото лечение, каза Николова.

Съпругата на Виктор Наталия разказа, че здравословният проблем на колегата ни е станал причина много от приятелите му, с които той не се е чувал от години да се свържат с него, за да го подкрепят.

Виктор Ангелоев благодари на всички, които подкрепиха лечението му и на лекарите:

Според мен направиха магия. Сега предстои още една операция. Случилото се ме накара да се замисля за много от стойностните неща в живота и искам да продължа, както до сега, да правя повече добри неща.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени