Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Младенов: ЦСКА не се е отказал от титлата

Снимка: БГНЕС

ЦСКА не се отказала от титлата, ще я гоним до дупка - това каза Стойчо Младенов при представянето си като старши треньор на футболния отбор на ЦСКА.

Младенов, който се завръща за трети път като наставник на "червените", подписа договор за 2 години и 4 месеца с опция за още два сезона.

Радвам се, че се завръщам у дома. Тръпката е много силна, каза Младенов пред десетки репортери и фенове в ресторанта на стадион "Българска армия".

Младенов обеща да направи всичко възможно да спечели титлата, въпреки че не е участвал в подготовката и селекцията на отбора.

Тепърва ще опознавам играчите, надявам се да създадем сплотен колектив. Убеден съм, че играчите могат много повече от това, което показаха срещу "Черноморец" в неделя, каза Стойчо Младенов.

Той помоли за малко време, преди да реши кой да сложи капитанската лента. Стойчо Младенов обяви екипа, с който ще работи в ЦСКА при третото си завръщане като старши треньор на отбора.

Първи помощник ще бъде Анатоли Нанков, а треньор на вратарите остава Илиян Василев. Бисер Цолов ще изпълнява функциите на анализатор, а Веско Маргаритов ще работи като фитнес-треньор.

Досегашният кондиционен треньор остава. Ще търси още един помощник-треньор, който да помага на Анатоли Нанков. Лекарят също остава на този етап, като ще привлечем още един човек, който да се грижи за здравното състояние на футболистите, каза Стойчо Младенов.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени