Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отборът на "Turkish Airlines" победи "Toyota" в HDI "Мача на звездите"

Снимка: Архив
 

Отборът на "Turkish Airlines" победи със 110:107 "Toyota" в HDI "Мача на звездите", който се проведе в зала „Арена Армеец”.

Мартин Дурчев вкара 18 точки за Turkish Airlines., Божидар Аврамов и Димитър Ангелов добавиха по 15 и 13, а Маркъс Хол и Джаред Хауел приключиха с по 12 и 10 точки. За Тойота най-резултатен беше Арън Харпър с 25 точки, а Андре Оуенс вкара 27.

Арън Харпър от „Левски” спечели конкурса за стрелба от зоната за три точки. В състезанието се включиха още Божидар Аврамов, Брендън Хийт, Бранко Миркович, Бруно Шундов, Джими Хънт, Васил Кьосев, Мартин Дурчев и Тодор Стойков. След стрелбите от първия кръг, в който всеки от баскетболистите имаше по 15 опита от пет различни позиции, напред продължиха Хийт, Харпър, Хънт и Миркович.  Във финала звездата на „Левски” вкара 8/12, включително и последната стрелба с черната топка, която му донесе и приза за „Снайперист №1”.

Огромен интерес предизвика суперзвездата Денис Родман, който се появи на терена с боядисана в "бяло-зелено-червено" коса и изгледа шоуто настанен в кожен фотьоил.

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени