Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Марек Юнион Ивкони" победи ЦСКА с 3:1 гейма

Снимка: БГНЕС

"Марек Юнион Ивкони" победи като гост ЦСКА с 3:1 гейма в последен мач от 7-ия кръг на волейболната Суперлига. В отделните части момчетата на Найден Найденов се наложиха над „червените” с 25:20, 25:17, 21:25 и 25:18 точки.

С този успех дупничани отново си върнаха водачеството в класирането, тъй като за кратко, след вчерашната победа над Пирин Балканстрой с 3:0 гейма на върха в подреждането се бе изкачил тимът на Левски Волей. Армейците пък са на шеста позиция с 3 победи и 4 загуби.

След загубата президентът и наставник на ЦСКА Александър Попов заяви, че това е един от недобрите им мачове, от който трябва да си вземат поуки:

Не играхме добре в първите два гейма. След това се поокопитихме. Това е един от недобрите ни мачове, от който трябва да си вземем поуки. Разбира се, че имахме мотивация, но едно е мотивация, а друго е играта. Нормално е да се изнервя, когато не играем добре. Работим, за да оправяме грешките. Надявам се в следващите мачове, коментира Попов.

Александър Попов съобщи още, че волейболният клуб ще започне кампания за набиране на финансови средства за спасяване на всички отбори.

 

 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени