Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Велики баскетболисти ще участват в Мача на звездите

Снимка: Архив

Полина Цекова, Денис Родман, Алън Айверсън, Мъгси Богс, Дино Раджа, Джейсън Уилямс, Шерой Бентли, Зендън Хамилтън, Антъни Пимбъл, Гай Дюпай - това са десетте имена в НБА отбора, който щеиграе в HDI Мача на звездите през 2013-а година.

Шоуто на 30-и март в "Армеец Арена" се подготвя с пълна сила, а ростерът от десетима играчи, част от отбора, който ще носи името Alumni Turkish Airlines бе официално потвърден от организационния комитет на HDI Мача на звездите.

В договора на Денис Родман фигурира специална точка, която задължава петкратния шампион на НБА да играе минимум 15 минути в София.

Агентите на Родман обясниха още за българските медии, че има голяма вероятност това да е последният мач, в който легендата на Чикаго Булс ще играе като състезател през живота си, и той повече няма да се съблича по екип след 30-и март 2013-а.

Все още се водят разговори с президента на БФ Баскетбол Георги Глушков да участва, въпреки здравословните си проблеми, за да стане едно своеобразно предаване на щафетата от Поли Цекова и Георги Глушков към младите баскетболисти в България.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени