Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Батков заплаши: "Ако се провалим, ще разчитаме само на юноши"

След срещата на Асоциацията на европейските клубове Батков заплаши с чистка "сините" футболисти ако се провалят и през този сезон
Снимка: БГНЕС

 

Собственикът на футболния "Левски" Тодор Батков заплаши с чистка отбора, ако "сините" не станат шампион в края и на този сезон. Той говори пред медиите след края на срещата на Европейската клубна асоциация (ЕСА), която се проведе в София, а формален домакин бе "Левски".

Ако се провалим тази година, трябва да изметем всички и да направим отбор по мoдeла на "Литекс". Ще залагаме на наши юноши, които след една година ще бъдат много добър отбор. Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Аз ли да се съблека на 55 години по екип? Единствено знаят да си получат от Баждеков на датата пликчетата. Ето, питам феновете, какво повече да направя?, заяви Батков.

Собственикът на "Левски" разкри и част от обсъжданите предложения на срещата, като най-лошата новина е, че заради провала в евротурнирите миналия сезон, българските клубове ще трябва да започнат участието си в турнира Лига Европа от първия квалификационен кръг в началото на месец юли.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени