Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изхвърлиха Пеев и Сираков от "Амкар"

Бившият български национал Георги Пеев получи от съотборниците си от "Амкар Перм" и ръководството на тима торта по случай 34-ия си рожден ден.
Снимка: БГНЕС

Българите, играещи в руския "Амкар", Георги Пеев и Захари Сираков са изхвърлени от отбора по абсурден начин от треньора Станислав Черчесов.

Днес по обяд двамата са били извикани на среща от наставника, на която е присъствал и генералният директор на клуба от Перм Виктор Засулски. На Пеев и Сираков било обявено, че вече няма да се разчита на тях. За скандалното си решение Черчесов не е обявил никакви причини, което показва някакво лично отношение към тях. Предния ден той имал още един разговор с Пеев.

Георги и Захари са безспорните любимци на феновете на клуба, които се очаква утре да реагират по време на домакинския мач с "Криля советов", а дори и преди него, когато забележат, че българите, без да има някаква причина, са извън състава.

Пеев и Сираков могат да бъдат наречени емблеми на клуба, тъй като първият кара седма, а вторият десета година в "Амкар".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени