Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стефан Генов смени Емил Велев в "Локомотив" (София)

Стефан Генов
Снимка: БГНЕС

Стефан Генов сменя на поста старши треньор на "Локомотив" (София) Емил Велев, който тази сутрин е бил отстранен от президента на клуба Николай Гигов.

"Локомотив" падна в 3-ия кръг от Любимец с 1:2, а преди това взе само една точка от мачовете с "Пирин" (Гоце Делчев) и "Литекс".

Новият треньор на столичните железничари ще бъде представен днес на тренировката от 18,00 часа на стадиона в "Надежда". От днес започва да тече и договорът му, който е за две години.

Генов е роден през 1954-а година, кадър е на "Локомотив" (Пловдив), където минава през всички отбори в школата и стига до първия отбор. Освен това е работил във В група, в Несебър, в школата на родния си клуб, а и доста години в Сирия. След завръщането си от арабската република работи за кратко отново в "Локомотив" (Пловдив). Преминава в "Черно море" (Варна) най-напред като асистент, а след това и като старши треньор. През миналия сезон за трети път се върна при пловдивските смърфове, а за кратко беше част и от екипа на Христо Стоичков това лято в ЦСКА.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна