Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Търговище започват "Дни на Европа"

Снимка: БГНЕС

В Търговище започват "Дни на Европа", организирани от Областния информационен център. Целта е да се повиши осведомеността за Европейския съюз и приноса на европейските фондове за развитието на инфраструктурата, социалното и културното развитие на региона. 

Инициативата ще бъдат открита с фотоизложбата "Те успяха", разказа ръководителят на Областния информационен център Милчо Тонев:

Тези фотопана пресъздават моменти от реализирани или в процес на реализация проекти, финансирани от еврофондовете. След това започваме дискусионен форум, за да бъдем максимално полезни на аудиторията, която се надявам да включва представители на администрациите от всички общини, областната администрация, неправителствените организации и бизнес среди, които по някакъв начин са участвали в разработката и реализацията на европроекти.

В дискусионния форум за визията за България през новия програмен период ще участват и представители от управляващите органи на оперативните програми за регионално развитие и за човешките ресурси.

По публикацията работи: Евтим Петков - кор. нa БНР в Търговище
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна