Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Евранет": Мотивация за развитие

● Евродепутатът Илиана Иванова за работата си като евродепутат и член на комисиите по бюджетен контрол, икономическа политика и валутни въпроси и по вътрешните пазари на съюза.
● Проект на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма „Стимулиране на качеството и устойчивото развитие на туристическите предприятия”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие.
● Конференция “Мотивация за развитие” в рамките на програма “Учене през целия живот”.
● Мрежата за зелена инфраструктура е проект, финансиран от програмата на Европейския съюз INTERREG IVC.
● В Казанлък стартира европроект за изграждането на три центъра за настаняване от семеен тип и едно защитено жилище, в които ще бъдат настанени 50 деца и младежи с увреждания от социални домове.
● Проектът „Подкрепа за развитие на туристически атракции“ в град Ловеч е обвързан със схемата за безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за развитие на природни, културни и исторически атракции".
● Четири църкви ще бъдат ремонтирани в община Болярово по европейки проект, финансиран по мярка 322 „Обновяване и развитие на населените места” по Програмата за развитие на селските райони.
● Столичният район „Нови Искър” реализира проект „Градът в миниатюри” по Програма Европа 2012 на Столична община, финансиран по приоритетна област 3 „Подкрепа на инициативи и проекти, свързани с дейности по подготовката и представянето на кандидатурата на София за Европейска столица на културата”.
● „Кулинарна парти зона“ е фестивал на община Горна Оряховица в рамките на проект „Мостове към бъдещето", финансиран от Европейския фонд за Регионално развитие.
● “Моята Европа”: спортистката Йорданка Благоева.
● „География на музиката на Европа” – международен музикален фестивал Sofia Dance Week.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна