Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монако" пропусна да се изравни с лидера "Пари Сен Жермен" след 1:1 в Монпелие

Фалкао не успя да се разпише за "Монако" при гостуването на "Монпелие" (1:1) и монегаските пропуснаха шанса си да се изравнят с "Пари Сен Жермен"
Снимка: БГНЕС

 

"Монако" пропусна шанса си да се изравни по точки с лидера "Пари Сен Жермен", след като завърши 1:1 като гост на "Монпелие" в среща от 20-ия кръг на футболното първенство на Франция. 19-годишният нападател М'Байе Нианг, който играе в тима под наем от италианския "Милан" донесе точката на домакините с гол 68-та минута. При дебюта си за френския тим Нианг пропусна дузпата, която беше отсъдена след нарушение на ветерана Ерик Абидал срещу Реми Кабела в наказателното поле, но все пак успя да довкара избитатаот вратаря Даниел Субашич топка в мрежата.

В 52-та минута Лайвин Курзава откри резултата за "Монако" с второто си попадение в четири двубоя. Той се разписа с глава след пряк свободен удар на Джеймс Родригес.

"Монако" е на две точки зад лидера "Пари Сен Жермен", който гостува на "Аячо". "Монпелие", шапион за 2012-та година, записа 12-то равенство за сезона и остава на 17-та позиция с 18 точки актив. "Лил" може да измести "Монако" от второто място, ако победи "Реймс" в неделя.

 

По публикацията работи: БНР

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна