Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Видинчанки отиват на държавните финали

Отборът на видинското училище "Любен Каравелов" спечели зоната по волейбол за момичета V-VІІ клас на Ученически игри `2011. В зала "Фестивална" те победиха представителките на областите Монтана и Враца- съобщиха от ученически спортен клуб "Шампион".

В първата среща видинчанки се наложиха над връстничките си от село Лехчево, областен първенец на Монтана, с 3:0 гейма. Във втората среща възпитаничките на Пламен Панов също нямаха проблеми и записаха убедителна победа с 3:0 над областния първенец на Враца. В спор за третото място врачанки се наложиха над връстничките си от Лехчево с 3:0 гейма.

За СОУ "Любен Каравелов" Видин играха: Йоана Николова, Ивелина Руменова, Виктория Николова, Мелани Цветанова, Вероника Валентинова, Ивана Иванова, Мария Стоянова, Евелин Кузманова.

Отборите бяха наградени с грамоти и спортни пособия от Росица Стаменова, главен експерт на МФВС за областите Видин, Монтана и Враца. Зоната се организира от Ученически спортен клуб "Шампион", със съдействието на ВК "Бдин-Вида". Финалите на Игрите за момичета V-VІІ клас са в град Исперих, от 12 до 15 май 2011 година.
По публикацията работи: Ваня Минева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна