Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петър Дочев е новият треньор на мъжкия волейболен тим на Монтана

Петър Дочев е новият треньор на мъжкия волейболен тим на Монтана. До сега Дочев водеше Калиакра (Каварна) и смени на поста Северин Димитров.

Монтанци започнаха подготовка за новия сезон. На първото занимание се явиха седем състезатели. От стария тим това са: Бранимир Баев, Денислав Александров, Тихомир Георгиев, Георги Георгиев и Даниел Цветанов. Последният ще изпълнява и функцията помощник треньор. В Монтана отново се завръща либерото Деян Боюклиев, а заедно с него от Каварна пристигна и разпределителят Любомир Агонцев. Тези дни към групата ще се присъедини и Младен Младенов.

"Нападателят е договорил личните си условия с кмета Златко Живков и ръководството на клуба", уточни Дочев. Селекцията предвижда привличането на волейболисти от ЦСКА, чийто сателит е Монтана, като и от Левски Волей. "Идвам в Монтана с амбицията да работя усилено и да класирам отбора поне във финалната четворка", заяви Петър Дочев, който в петък става на 38 години.

Петър Дочев е роден на 2 септември 1973 година в София. Започва състезателната си кариера в ЦСКА. След това е играл в Израел, Словения, Ливан и Франция. Треньорската си кариера стартира през 2006 година, като помощник треньор на женския национален отбор по волейбол на България. След това е водил отбори във Франция и Швейцария, а през последните две години бе в Калиакра (Каварна).
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени