Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Монтана без допълнителни премии за победата над "Ботев" Враца, Едуардо- отличник

В Монтана няма да раздават допълнителни премии за победата с 4:2 като гост на Ботев /Враца/. Монтанци спечелиха по категоричен начин комшийското дерби.

"Момчетата играха правилно за което ги поздравявам. Успехът можеше да бъде и по-убедителен", коментира изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов и допълни, че отборът ще получи премии съгласно вътрешните правила.

Нападателят на Монтана Луис Едуардо изнесе лекция на стадион "Христо Ботев" при победата с 4:2 над Ботев. Бразилецът бе не удържим, като вкара два гола и направи асистенция за единия. Въпреки, че игра на нетипичен за него пост, по левия фланг на атаката, Едуардо се справи отлично. До сега той бе слагат по десния фланг и на върха на нападението. За пореден път кариоката показа борбеност и усет при отиграването на положенията и за това бе един от най-добрите на терена.

От началото на първенството Едуардо има вкарани 3 гола. Старши треньорът на Монтана Стефан Грозданов даде висока оценка и на останалите футболисти в атаката.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна
MüzikPsj:$e">  ʑНай-четени