Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атанас Джамбазки отново начело на Монтана

Атанас Джамбазки е новият- стар старши треньор на Монтана. За трети път специалистът застава начело на клуба от стадион "Огоста". Първият път бе в "Б" група, а за последно Джамбата си тръгна от Монтана точно преди една година. След напускането на клуба Джамбазки бе в Ботев /Враца/ и Литекс /Ловеч/.

"Благодаря на ръководството на Монтана, че отново ми гласува доверие. Трябва да направим добър и боеспособен отбор, който, ако може, да се класира по- напред. Годината ще бъде изключително тежка, тъй като влязоха добри тимове, а групата от следващото първенство ще бъде намалена. Така че, при тези условия ни чака много работа", коментира Джамбазки.

Договорът му с Монтана е за 12 месеца с опция за продължение с още една година. Георги Станков и Дилян Иванов ще са му помощници, а с вратарите ще продължи да се занимава Антон Пенчин.

"Смятам, че направихме добър избор с привличането отново на Атанас Джамбазки. Той е най- успешният треньор на Монтана с оглед класиране и спечелване на точки през сезоните и му пожелавам успех", заяви кметът на Монтана Златко Живков при представянето на Джамбазки. Монтанци започват подготовка на 25 юни.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени