Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима нови в групата на "Ботев" Враца срещу "Литекс" утре

 
Три нови попълнения бяха представени в "Ботев" на днешната пресконференция
, която ръководството на тима даде в навечерието на домакинството срещу "Литекс". Членът на управителния съвет на ПОФК "Ботев" Ивайло Рачев предупреди, че до края на трансферния прозорец, който затваря в полунощ на 31 август, може да дойдат още класни попълнения.
 
Рачев обаче не пожела да съобщи нито броя на евентуалните нови попълнения, нито имената и клубната им принадлежност. Той допълни, че президентът на врачани Пепино Тири продължава преговорите за привличането на нови хора за селекцията на врачани.  
 
Нападателят Роберто Флориано със сигурност ще попадне в групата за мача срещу "оранжевите". 26-годишният атакуващ футболист е продукт на детско-юношеската школа на "Интер" Милано, където е прекарал 8 години, а последните години е играл за отбори в серия "D" и "C", което се равнява на нашенските трета и четвърта дивизии.
 
Повече от самия Флориано:
"Младежкият национал на Уругвай Игнасио Лорес Валера беше представен като най-скъпата придобивка в селекцията на "Ботев". Нападателят ще играе през следващия сезон като преотстъпен от "Палермо", за чиито първи състав има 9 мача. За младежката гарнитера на "урусите" Варела е записал 4 мача и е вкарал 2 гола, като е участвал с младежката гарнитура на Уругвай на световното първенство за таланти до 21 години миналата година."
 
Вратарят Михаил Иванов пък избра да продължи кариерата си във Враца, след като изтече 4-годишният му договор със "Сиена". Талантът от школата на "Левски", който през последните 4 години игра под наем във "Фоджа" и "Пиаченца", е готов още в петък да сложи ръка виците и да пази срещу "Литекс".
 
Снимките в статията са на Стефан Каменов.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна