Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенклуб "Ботев Враца завинаги": "Искаме циркът в клуба да приключи!"

Запалянковците от фенклуба "Ботев Враца завинаги" призоваха новите собственици на клуба да си вървят, а членът на управителния съвет Ивайло Рачев час по-скоро да се маха от града под Околчица. Това се случи на извънреден брифинг, даден от заместник председателя на врачанската агитка Георги Даскалов.

Георги Даскалов - Павето
"Дадохме им шанс да ни представят проект за управлението на клуба, оказа се, че е пълна катастрофа. Бяха дадени правомощия на човек, който не е на себе си и не знае какво върши, визирам Ивайло Рачев. Апелираме този човек да напусне клуба до 24 часа. Не виждаме смисъл да остане, ако нещата останат така. В началото поставихме редица въпроси, сами виждате в каква ситуация е сега отборът. Имаше готов отбор, който в последствие бе освободен. Първият кръг "Ботев" игра с юношите", заяви по време на брифинга Георги Даскалов.

Феновете на "Ботев" призоваха кмета на Враца Николай Иванов да се намеси и да сложи край на този фарс, който се разиграва вече повече от месец.
 
"Искаме циркът да приключи възможно най-скоро!" призоваха запалянковците.

Георги Даскалов беше категоричен, че с изявлението си агитката обявява, че повече няма да търпи италианския проект във Враца и предприема протести, каквито са позволени от закона. Тарторът на феновете във Враца допълни, че ако до петък на обяд лицето Ивайло Рачев не бъде отстранено от клубната управа, още в събота всички в България ще разберат колко голяма е омразата към него във Враца.
По публикацията работи: Жоро
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени