Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворителен футболен турнир в Монтана

1 590 лв. събраха от благотворителен турнир по футбол в помощ на деца на починали полицейски служители в Монтана. Победител стана отборът на ВиК.

10 дена продължи вторият благотворителен турнир по футбол, организиран от ОД МВР Монтана. Програмата и правилникът на турнира бяха изготвени от съорганизаторите от ОС на БФС Монтана.

Футболната надпревара стартира на 26 октомври на игрището. Участие взеха 16 отбора – ОД МВР Монтана, ОУ ПБЗН Монтана, РУП Монтана, ПУ Бойчиновци, ВиК, ФК "Ветерани" Монтана, Следствени арести, НАП, Поправителен дом Бойчиновци и отбори на местни фирми.

На малкия финал в борбата за 3-тото и 4-ото място отборът на шивашка фирма победи отбора на ОУ ПБЗН. На големия финал футболистите от ВиК успяха да вкарат 5 гола във вратата на ФК "Ветерани" Монтана, които имаха само 2 успешни попадения.  

Директорът на ОД МВР Монтана комисар Валери Димитров награди победителите и изрази надежда, че в следващото футболно първенство броят на участниците ще се увеличи.

Събраните 1 590 лв. от благотворителния турнир ще бъдат връчени на децата на починали служители от дирекцията на тържествено събрание в навечерието на Коледа.

По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна