Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" ще търси трите точки срещу "Локомотив" Пловдив

"Монтана" хвърля всички сили, за да бие "Локомотив" /Пловдив/ утре. Срещата е от 14.30 часа на стадион "Огоста". Старши треньорът Атанас Джамбазки няма да разчита на полузащитниците Тони Костадинов и Самир Аяс. Двамата са контузени. Атанас Джамбазки ще бъде сред зрителите, тъй като дисципа на БФС го наказа да не води "Монтана" в един мач, заради изказванията след мача с ЦСКА

"За едни има наказания, за други - няма, но няма какво да коментираме вече. Надявам се да спечелим мача. Момчетата са готови да си свършав в събота работата както трябва и да вземем трите точки, които са много важни за нас. Ще търсим максимума от 4-те мача, които ни предстоят.", каза Джамбазки.

Добрата новина за Атанас Джамбазки е, че ще може да използва централните защитници Милен Лахчев и Мартин Ковачев и левия бег Антон Личков.

"Те са от опитните футболисти, липсата им се усети в мача с ЦСКА. Мисля, че нашият отбор се представя добре, но ни трябват още точки. Срещу "Локомотив" Пловдив играем трудно, но се надявам, че този път ще бъде по-лесно. И на тях им трябват точки. Никой не подценява даден мач. "Локомотив" Пловдив са в подем последните срещи. Мисля, че ще стане интересен двубой, но се надявам победата да е за нас.", добълни треньорът на "Монтана".

Иван Кирилов от Варна е главен съдия на мача "Монтана" – "Локомотив" /Пловдив/ от 12-ия кръг на "А" групата. Помощници са Крум Стоилов от Благоевград и Милен Станев от Варна, а четвърти арбитър е Димитър Буров от София.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна