Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Бдин 1923" и "Вихър" Николово си отбелязаха 6 гола в контрола

Четвъртодивизионните Вихър /Николово/ и Бдин 1923 /Видин/ завършиха 3:3 в контролна среща. Над 100 зрители изгледаха мача на терена с изкуствена настилка на стадион "Огоста".

Кметът Златко Живков бе в компанията на секретаря на община Монтана Мариус Конов, който е и президент на Вихър. Сред зрителите бе забелязан шефът на ВиК Монтана Валери Иванов и заместник председателят на общинския съвет в града Диман Георгиев, който е картотекиран във Вихър. Николай Борисов изведе напред Бдин в 12 минута. Символичните домакините се върнаха в мача с два гола на Милен Заков. Първият стана след пас на Анатоли Тодоров – Маевата. Другият Заков реализира с глава след центриране от фаул на Димитър Пемперски – Майстора. За 5 минути Бдин обърна Вихър след голове на Георги Илиев и Павел Павлов. Изравнителното попадение за 3:3 за домакините отбеляза Ивайло Илиев, като от малък ъгъл прати топката под гредата на вратата пазена от Пламен Петков. И за двата тима проверката бе първа.

"Стана добър и раздвижен мач. Благодаря на кмета Златко Живков, че ни позволи да играем на изкуствения терен", сподели президентът на Вихър Мариус Конов.

"Доволен съм от показаното на терена. В началото сме на подготовката и има още какво да се желае", сподели треньорът на Бдин 1923 Любен Любенов.

По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна