Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Видинският СК "Атлет" се представя успешно на Държавното първенство в Добрич

Видинският спортен клуб "Атлет" записа поредното си успешно състезание в Държавното първество по лека атлетика в зала, което се провежда в Добрич. Отборът участва с 10 състезатели, 8 от тях се класираха за финалните серии. Контузия попречи на Петя Гинова да спечели златен медал и се окичи с бронза в многобоя.

"Въпреки това се радвам, че успя да завърши състезанието. Ако нямаше този проблем, ставаше първа, но в спорта се случват и тези неща. Радвам се също, че всички останали състезатели се класираха за финалите.", каза за Радио Видин ст. треньорът на видинските атлети Станка Младенова.

В днешния ден Борис Ценов записа индивидуално участие в дисциплината скок на височина, в събота-16 февруари, ще се състезава в дисциплините 60 м. и дълъг скок, където ще се бори за класиране на призовите места, както и за разпределението на медалите в многобоя.  

"Очаквам Боби да се представи добре в скока на дължина. Разчитам, че ще направи добри резултати във всички дисциплини, в които се състезава. Сигурна съм, че ще се представи най-добре в коронната му дисциплина - скок на височина. Бих споменала още Мартин Веселинов и Стефан Йорданов от Природо-математическата гимназия, които се представиха отлично", добави Станка Младенова.
По публикацията работи: Цветомир Цветанов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени