Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новите попълнения в "Ботев" може да дебютират още днес

Старши-треньорът на "Ботев" Враца Ясен Петров ще се колебае до последно дали да използва в съботното гостуване на "Витоша" Бистрица новите попълнения – централният защитник Владимир Байрев и офанзивният фалф Кристиян Димитров. Двамата бяха привлечени в селекцията на врачани през седмицата.

"Ще преценяваме след тренировката дали да ги използваме. Нормално е да залагам на хората, които са водили подготовка. Предстои ни още една тренировка, на която може да се случи всичко.", обясни Ясен Петров.

Врачанските футболисти няма да пътуват с ден по-рано за двубоя с "бистришките тигри", тъй като мачът ще се играе в София:

"Пътуваме в деня на мача. За мен е добре, че играем на стадиона в квартал "Надежда", където съм изкарал не малка част от кариерата си. Бих казал и приятна част от нея. Няма значение обаче къде ще играем, ако не сме максимално концентрирани и ефективни.", заяви наставникът на "Ботев" Ясен Петров.

Той предупреди, че срещата с "Витоша" е сериозна, тъй като противникът е бил наясно със ситуацията в „Б” група и е водил подготовката си с едно наум: "Готвили са се през цялото лято, не са назад с подготовката. Не бива да ги подценяваме".

Стефан Апостолов, един от най-младите рефери в професионалния футбол, получи наряд за двубоя. Преди седмица "Ботев" завърши 1:1 като домакин с "Марек" /Дупница/ при дебюта си във втория ешелон през тази кампания.

По публикацията работи: Жоро Алексадров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна