Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

45 състезатели са номинирани за "Спортист на 2013 година във Видин"

Състезателката на СК "Борба, самбо, джудо" Цветелина Цветанова е "Спортист на годината" за 2011 и 2012 година
Снимка: РАДИО ВИДИН
 

45 състезатели от 11 клуба са номинирани за "Спортист на Видин на 2013 година". Традиционната церемония "Бал на спортиста" ще се проведе на 10 декември, вторник, от 18 часа.

За място в призовата десетка се конкурират 14 гребци от клуба по кану-каяк "Ванто", 7 състезатели на видинския спортен клуб по борба, самбо и джудо, 5 от спортен клуб "Атлет", 4 от СК по тенис на маса "Бдинци 2000", 3 от АСК "Жико моторспорт", трима са и състезателите на СК по бокс "Бдин", две двойки от клуба по спортни танци "Елит ТИМ", по един свой представител са предложили ВК "Бдин Вида", БК "Видабаскет", СК по бокс "Глобал спорт файт клуб" и СК по културизъм "Бъдин", колоездачът Борислав Петков участва като индивидуален състезател.

За званието "треньор на годината" се конкурират 16 наставници.

По време на церемонията ще бъдат раздадени отличия за успехи в колективните спортове, в техническите спортове, за най-перспективен състезател, за активна спортна дейност, за участие в културния живот, за възобновяване на спортно-състезателната дейност и за обективно отразяване на спорта във Видин.

По публикацията работи: Екип Клуб Спорт
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени