Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бареков: Никога не съм плащал за любов, особено политическа

Снимка: БГНЕС

Представители на партията "България без цензура" оставиха в парламента свой манифест. В него се призовават депутатите на ГЕРБ да подкрепят операцията, която да доведе до изобличаването на "незаконно забогателите" Борисов и Цветанов. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира  искането на "България без цензура" да внесе, чрез независимия депутат Румен Йончев, законопроект "Чисти ръце" и каза: Не можеш да искаш акция "Чисти ръце", когато по ръцете си носиш аксесоари за 50 хиляди лева. От своя страна Росен Петров от партията на Бареков му отговори, че операция "Чисти ръце" трябва да се проведе.

Николай Бареков, лидер на "България без цензура", заяви, че неговите ръце са чисти.

22 години съм в частния бизнес, никога не съм злоупортебявал с държавни средства. Всичките ми сметки са дадени пред НАП, мога да си позволя това, което съм си позволил. Моите ръце са чисти. Господин Борисов от 15 години е на държавна служба. През това време той беше всякакъв - кмет, главен секретар, премиер, депутат. Спести огромни средства, хората около него забогатяха неимоверно много. Този човек сега ще трябва да отговаря за това, което е направил, докато е бил на държавната софра. Всяко нещо при мен е доказано. Аз нямам притеснение за себе си и за това, което прокуратурата проверява
.

Нашата партия застрашава политическото статукво. Тези хора ще проверяват чрез тяхната НАП мен и моите симпатизанти,
каза Бареков и обеща, че ще успеят да се представят добре на европейските избори и след това ще разтурят този парламент.

До 25-и май хората в парламента имат възможност да приемат нашия закон за операция "Чисти ръце". Ние ще го внесем в първата седмица след 3-ти март.


На въпрос дали се купуват депутати, Николай Бареков заяви, че обичта срещу пари е въвел Борисов като премиер. Николай Бареков заявява пред Националното радио, че никога не е плащал за любов, особено политическа.

Чуйте разговора от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна