Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джъстин Тимбърлейк ни връща във времето на ‘Nsync

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Не можем да обвиним Джъстин Тимбърлейк в ниско ниво на продуктивност през изминaлата година. През 2013-а той издаде цели два албума, тръгна на турне, снима се в два филма и участва в нон стоп маратон от гостувания в телевизионни шоу предавания. По силата на логиката от толкова много усилия все нещо ще се е получило. Джъстин опита да прокара нови тенденции в музиката (като например изънредно дълги песни), но това срещна смесени реакции от критиката. Новото му предложение ни връща във времето на ‘NSyncи носталгичните нотки ни представят образ на JT, с когото сме свикнали. NotaBadThing e поредният сингъл от втората част на 20/20 Experienceи е един от най-бързо изкачващите се в поп чарта на Америка. Не е за пропускане, ако търсите нещо нежно и различно.

През лятото на 2012-а един енигматичен диджей започва да публикува свои тракове и привлича вниманието на двама водещи от BBC Radio 1 във Великобритания. Не е било ясно кой стои зад Route 94, но по-късно се оказва, че това е новият псевдоним на британския дъбстеп продуцент Dream. Той е от Ричмънд в Лондон и истинското му име е Rowan Jones. Работил е с Katy B, StormQueenи Example. Зарибяващият му дийп хаус Му Love излезе преди седмица на музикалния пазар и дебютира в чарта за продажби на Острова под номер 1.

И към нова банда от Манчестър, която планира да завладее американски сърца. Името им е Rixton. Те са квартет младоци, които както останалите свои връстници използват социалните мрежи да привлекат вниманието към себе си. Rixton са автори на множество кавъри в YouTube. Ако сте попаднали случайно на първия им сингъл MakeOut, може би не сте останали очаровани от детинското му звучене, но новото им e Me and My Broken Heart, което може да се определи като интелигентен поп-рок и вече е в плейлиста на станциите в Америка.

Oще за актуалните хитове и артисти в момента можете да научите в следващото издание на MusicPoint.

MusicPoint – петък от 19 до 21 часа по "Хоризонт"!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна