Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

EDM звездата Zedd помага в новото на Ariana Grande

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Американската поп принцеса Ariana Grande наскоро успя да достигне номер едно в американския радио чарт с хита си Problem. Веднага след като популярността на парчето започна да отшумява по радиостанциите в Щатите се появи следващият й потенциален номер едно. Парчето Break Free e най-прибавяният нов хит тази седмица в поп станциите отвъд Атлантика и достигна номер едно в Twitter класацията на Billboard за популярни хитове в социалните мрежи.

В новия сингъл с участието на спечелилия Grammy диджей  и продуцент Zedd Ariana дава заявка за електронната денс сцена, но тази заявка може всъщност да помогне на EDM музиката да се върне в полезрението ни, след като напоследък влиянието й започна да намлява. Тук Grande сякаш изоставя характерната си демонстрация на своите силни гласови умения и вместо да ни покаже как умее вокално да се приближава до Mariah Carey, е решила да влезе в ролята на денс дива.

Първото концертно изпълнение на Break Free ще бъде на наградите на MTV, които ще се проведат на 24 август, а до тогава клубният трак ще завладее музикалните маниаци.

Oще за актуалните хитове и артисти можете да научите в следващото издание на Music Point.

Music Point – петък от 19 до 21 по "Хоризонт"!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна