Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Taylor Swift успява да ни плени с новия си сингъл

В началото на седмицата феновете на Taylor Swift по целия свят бяха зарадвани, след като певицата пусна чисто новата си песен ShakeIt Off. Сингълът е със страшно оптимистично послание – да не ни пука от тези, които злословят по наш адрес и се опитват да ни сломят, и вместо това да се извисим над тях.

ShakeIt Offe от предстоящия албум на Taylor и няма никакъв помен от стила, с който певицата дебютира в класациите за поп музика през пролетта на 2008-а. 24-годишната звезда, която премина през няколко превъплъщения – от кънтри през поп и до включване на дъбстеп в музиката си – обещава да ни покаже поредната си фаза с експерименти в 1989-a албумът, който ще излезе на 27-и октомври.

Парчето е най-пусканата нова песен в ефира на Америка тази седмица и нищо чудно да достигне върха. За последно Swiftбеше номер едно в радиочарта на Щатите през март 2013-а с IKnewYouWereTrouble.

Втората по популярност нова песен по мейнстрийм ефира отвъд Атлантика е петият сингъл от албума на Katy Perry Prism – This Is How We Do. Песента е много купонджийска с лек олд скул вайб, пълна е с лятно безгрижие и даже ни насърчава да харчим за алкохол пари, които са предназначени за наема. 

Ако харесвате California Gurlsи Last Friday Night, ще включите и This Is How We Do във своя плейлист.

В Щатите сред силните нови предложения в поп чарта са още Anaconda на NickiMinaj и вече популярната в Европа Hideaway на Kiesza. Не пропускайте да чуете и хипстърското GirlsChaseBoys на нюйоркчанката Ingrid Michaelson.

В класацията за аренби и хип-хоп път си пробива DJ Khaled с Hold You Down. Присъствието в сингъла на любимци на рап феновете като Chris Brown, Future, August Alsina и Jeremih го прави предпочитан сред музикалните директори на хип-хоп станциите. Hold You Down е от осмия албум на DJ Khaled I Changed Alot.

Oще за актуалните хитове и артисти можете да научите в следващото издание на MusicPoint.

MusicPoint – петък от 19 до 21 по Хоризонт!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна