Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Завършва кампанията на Радио София "Седемте първолаци" по повод седмата годишнина на програмата

„Седемте първолаци“ – така се нарича празничната кампания на Радио София, организирана по повод седмата годишнина на програмата.

В предаването „Преди всички“ директорът на Радио София Митко Димитров разказа:

В продължение на 2 месеца тази кампания течеше в ефира на Радио София. Вече има победители. Това са 7 деца, които за първи път само след броени дни ще прекрачат прага на училището – Владимир Панайотов от с. Житен, Елена Огнянова Андонова от София, Кристиян Попов от Самоков, Алекс Благоев, Жанет Светославова, Никол Петрова и Моника Ивайлова. Назначена от мен комисия чрез жребий ги изтегли. Близо 52-ма души бяха регистрирани на нашия мейл. Тази вече от 17.30 часа заедно с министъра на образованието и науката доц. Румяна Коларова ще връчим наградите на победителите. Наградите са ученически пособия, както и сувенири от БНР.

Седмият рожден ден на Радио София бе поводът да организираме тази кампания, каза Димитров и добави още:

В рамките на тези 2 месеца родители се обаждаха на нашите телефони, дори имаха желание да доведат децата да разгледат сградата на БНР. За тази една година Радио София направи 7 инициативи и 3 кампании. Нашият млад екип ще продължи да реализира различни инициативи, които сме заложили.

Димитров поздрави колегите си за празника.

Цялото интервю чуйте от звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна