Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Силното дуо Ronson & Mars се завърща

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Британският продуцент и диджей Mark Ronson неведнъж е присъствал в американските класации. Той е работил над най-големите хитове на Amy Winehouse като Rehab, Hurt на Christina Aguilera и заедно с The Smeezingtons, Jeff Bhasker и Emile Hayni e продуцирал номер едно песента на Bruno Mars Locked Out Of Heaven. Сега Ronson влиза в американските чартове за първи път като основен артист.

Uptown Funk е пилотен сингъл от четвъртия солов албум на Mark Ronson, но има голяма вероятност феновете да го възприемат просто като новия сингъл на Bruno Mars. Uptown Funk е второто поп популярност прибавяно ново изпълнение в щатския ефир. Парчето е автентичен фънк – тромпети, китари, усещане за Prince, Cameo, Earth Wind & Fire и фантастичното представяне на Mars.  

С малка преднина в списъка със свежите предложения в американския ефир и на позицията за най-одобряваната нова песен е The Heart Wants What It Wants на Selena Gomez. Заглавието е от предстоящия да излезе на 24-ти ноември албум на звездата For You. The Heart Wants What It Wants e много мрачно парче, напомнящо на Lana Del Rey и показва 22-годишния талант в уязвимата й светлина. Сърцераздирателната песен се приема, че разкрива болката, изпитвана от Selina след раздялата й с Justin Bieber.

Още една инди банда влиза в поп чарта. Ако ви се слуша интересна смесица между електронен саунд и американски фолк рок, не пропускайте да чуете Weekend на Priory – дует от Portland, Oregon, които нямат търпение да запознаят света с тяхната музика. Brandon Rush and Kyle Sears творят от близо пет години и са участвали в различни фестивали до момента, в който стъпват и в полезрението на феновете на поп музиката.

В Weekend се разказва за нуждата от време на време да разпуснем и да забравим за задушаващите ни негативни неща, от които сме заобиколени. Тук уикендът е използван като метафора, която, комбинирана с лежерния музикален фон, бързо направи сингъла предпочитан по колежанските станции в Щатите. Тази седмица Priory влезе и в поп станциите, като скоро може да се появи сред 40-те най-излъчвани.  

Oще за актуалните хитове и артисти можете да научите в следващото издание на Music Point.

Music Point – петък от 19 до 21 по "Хоризонт"!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна