Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Испанците в "Левски" тренираха на облекчен режим

Антонио Аниете
Снимка: БГНЕС

Страдащите от травми Мигел Бедоя и Антонио Аниете се подготвяха на облекчен режим по време на днешната първа тренировка за новата седмица на футболния "Левски". Двамата престояха около 20 минути на помощния терен на клубната база на стадион "Георги Аспарухов", след което се прибраха за процедури.

Останалите футболисти на "сините" стартираха с няколко обиколки за загрявка, за да привикнат към ниските температури и силния вятър. На терена не се появиха контузените Владимир Гаджев и Георги Сърмов, които няма да играят до края на годината. В заниманието наравно със своите съотборници се включиха възстановяващите се от мускулни травми Наджиб Амари и Мирослав Иванов, но двамата по всяка вероятност няма да бъдат на разположение за осминафиналната среща-реванш от турнира за купата на България срещу втородивизионния "Монтана" в сряда от 16.00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Щабът на "Левски" наблегна по време на тренировката на упражнения за контрол върху топката, точни отигравания и подавания.

Утрешното занимание на "сините" ще бъде от 15:00 часа и ще бъде закрито за запалянковци и журналисти. След него отборът заминава на лагер преди срещата с "Монтана", в която "сините" трябва да наваксват пасив от 0:2 от първия мач.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени