Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лудогорец" замина на подготовка в Испания

Лудогорец

Шампионът "Лудогорец" замина за втория си подготвителен лагер в Испания. Разградчани ще се настанят в курорта "Естепона" и ще изиграят пет контроли в Марбеля. Първият мач е утре срещу германския "Унион" (Берлин).

На този етап това са футболистите, с които разполагаме. Те играха в Шампионска лига, показаха, че са качествени и до лятото няма да правим промени, коментира старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев.

Вратарят Владислав Стоянов със сигурност остава в отбора, след като в клуба не са удовлетворени от офертите за него.

Защитникът Брайън Ангуло ще се присъедини директно към отбора в Испания. Бранителят вече е излекуван от контузия и ще се включи наравно с останалите в тренировките и мачовете.

С "Лудогорец" замина и 17-годишният юноша Денислав Александров, който се очаква скоро да подпише професионален договор с клуба.

Треньорът Дерменджиев призна, че няма да пусне всички повикани шестима играчи от "Лудогорец" в националния отбор за контролата с Румъния.

Ще се договорим с Ивайло кои футболисти да освободим за контролата на националния отбор. Шестима повикани са много в най-важния етап от подготовката ни. Ще се договорим кои играчи да пуснем и кои не, каза още Дерменджиев.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна