Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Емил Гъргоров: Може да остана в „Локомотив“ (София)

Емил Гъргоров
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на „Локомотив“ (София) Емил Гъргоров получи наградата за най-добър футболист на 24-тия кръг на „А“ група. Халфът спечели приза на Пресклуб „България“  в конкуренцията на звездите на "Лудогорец" Върджил Мисиджан и Марселиньо.

Първата цел беше да влезем в шестицата. Но апетитът идва с яденето. Отборът наистина играе много добре. Надявам се до края на първенството да продължим така. Играем мач за мач. Ако се класираме на предните места и стигнем до евротурнирите, ще е добре, заяви Гъргоров. 


В следващия кръг „Локомотив“ гостува на ЦСКА, а полузащитникът очаква тежък двубой. Бадема призна, че очаква с нетърпение за първи път в кариерата си да се изправи срещу най-добрия си приятел Валентин Илиев. Капитанът на ЦСКА обаче е наказан за срещата и няма да играе.

Няма да ви лъжа, в отбора си говорим за евротурнирите и ще се борим докрай, за да изпълним целта си. Нека свърши сезонът и след това ще мисля къде мога да продължа кариерата си. Но е възможно и да остана в „Локомотив“, завърши Гъргоров.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна