Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гъргоров: "Локомотив" (Пловдив) има отбор за тройката

Емил Гъргоров
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на "Локомотив" (Пловдив) Емил Гъргоров заяви, че тимът може да се пребори за място в тройката на класирането на "А" група. Халфът получи днес наградата на Пресклуб "България" за футболист №1 на 14-ия кръг, който се разписа за победата с 2:0 над "Лудогорец“.

Доколкото знам, г-н Христо Крушарски има намерение дълги години да се занимава с "Локомотив". Не ми бе трудно да се приспособя на "Лаута". Имам колеги в "Локомотив", с които се познаваме добре. По-лесно ми е. Докога ще играя? Докогато се чувствам добре. Като наближи времето, ще го мисля.

Какво ме накара да премина в "Локомотив"? Настоятелността на г-н Крушарски и фактът, че има момчета, които познавам. Мисля, че не сбърках. Засега се представяме много добре на фона на очакванията в началото на сезона. Важното е да има стабилност в клуба. Без ЦСКА не е същото първенство. Който победи в 2-3 мача поред, дърпа в точките. Това е. Всеки може да загуби от всеки. Според мен вторият полусезон ще е много по-интересен, каза Гъргоров.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна