Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: "Берое" е труден противник, трябва ни характер, за да спечелим

Георги Дерменджиев се надява неговите футболисти да покажат характер в мача срещу "Берое" в петък
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на футболния "Лудогорец" Георги Дерменджиев определи като труден съперник следващия противник на шампионите "Берое". Според него футболистите от Разград трябва да демонстрират характер, за да спечелят 3-те точки в петък. Дерменджиев коментира и други актуални теми, свързани с "Лудогорец":



"Берое" е един много труден противник, който играе силно в последните си мачове. Моят отбор трябва да покаже настроение в петъчния мач. Под настроение имам предвид, че момчетата трябва да демонстрират характер, за да можем да спечелим победата, която е много важна за отбора. Доволен съм, защото футболистите разбират в какво състояние сме и вярвам, че ще излезем с успех от двубоя срещу "Берое". Все още е много рано да кажа, че отборът е това, което аз искам да виждам. Но съм доволен от факта, че новите футболисти вече разбират какъв е характера на "Лудогорец". За мен това е видно и е много важно, коментира Дерменджиев.

В състава на "Лудогорец" има двама футболисти, които са контузени - Жуниор Кишада и Върджил Мисиджан, които не тренират все още с отбора.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна