Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на „Левски“: Може би ни трябва психолог

Снимка: Sportal.bg
Баскетболният „Левски“ загуби вчера от черногорския „Теодо“ с 65:71 в последния си мач от Втора група на Балканската лига. "Сините" продължават битката с квалификационен турнир в Самоков, където следващата седмица ще спорят с „Берое“ и черногорския „Ловчен“ за първите две места, които дават право на участие в Топ 8 на надпреварата.

Треньорът на „Левски“ Николай Господинов коментира представянето на тима си в мача с Теодо и шансовете на "сините" за турнира в Самоков. Първият мач е във вторник от 16 часа и 30 минути срещу „Берое“.

Това е всеки мач. Рецедив, който не можем да го излекуваме. Променихме тренировките, исках да ги освободя малко от напрежението. Явно тези загуби тежат. Явно са още малки и нямат тази психика. Играхме футбол, ядохме торта, забавлявахме се,  само, за да можем това слабо начало на мачовете ни да го излекуваме. Явно и така не стана. Може би трябва да наемем психолог, за да говори с играчите и да видим от какво се притесняват и какво им тежи, заяви Господинов след мача с „Теодо“.

Сега в събота имаме мач с Берое за първенството. Нека да го изиграем, защото ни е важен. Искаме да го спечелим, за да се вдигне малко и настроението. Иначе само загуби, загуби и това ни смазва всички. Момчетата вече се колебаят в качествата си. Нека мине този мач и след това ще мислим за турнира в Самоков.

Победихме „Ловчен“ тук, загубихме там с подмладения състав, като имахме шансове да ги победим. Мисля, че те са напълно преодолим отбор и съм сигурен, че ще преодолеем квалификацията, каза още треньорът на „Левски“.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна