Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

50-годишен мъж направи няколко катастрофи в София

Снимка: архив

50-годишен шофьор удари близо 10 автомобила в центъра на София. Мъжът беше арестуван, след като се блъсна и в бариерата на Българската национална телевизия.

Пред "Хоризонт" началникът на столичния КАТ Тенчо Тенев обясни, че пробите, взети на шофьора не са показали наличие на алкохол или упойващи средства:

Водачът тръгва от четвърти киометър в посока центъра. Излизайки от кръговото на четвърти километър близо до Плиска удря един автомобил, продължава движението си в центъра. Точно до парламента удря друг автомобил в задната част, от там продължава по улица "Шипка", там удря няколко други автомобила, които са паркирани от дясната страна на платното, също ги удря и накрая се удря в бариерата на БНТ. Задържал го е колегата от жандармерията, който е бил там на място, извикал е наш екип. Водачът е изпробван за алкохол и упойващи вещества, няма наличие, но тъй като има доста блъснати автомобили е задържан в първо РПУ. Сега му снемат обяснения.

По информация на "Хоризонт", 50-годишният мъж е искал да  влезе в Националната телевизия и да вземе участие в сутрешния блок. Все още не са ясни причините за поведението му.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна