Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ръководството на БФХГ подкрепи решенията на Илиана Раева и треньорския щаб около трагедията с Цветелина Стоянова

Снимка: БГНЕС

Управителният съвет на БФ Художествена гимнастика излезе с официално становище по повод инцидента с Цветелина Стоянова. Ръководството на централата подкрепи решенията на президента Илиана Раева и на треньорския щаб около трагедията с гимнастичката.

Ето и становището на УС:

Управителният съвет на БФХГ благодари сърдечно на лекарския екип и на проф. Миланов от УМБАЛСМ "Пирогов" за усилията и грижите, които полагат за възстановяването на Цветелина Стоянова.

УС на БФХГ категорично не приема начина, по който се представя случая с Цвети в общественото пространство и начина, по който се отправят безпочвени обвинения и нападки към целия спорт. Апелираме да се прояви коректност и спокойствие и да се запази добрият тон до изясняване на случая, за което разчитаме на професионализма на следствените органи.

УС подкрепи решението на председателя на БФХГ Илиана Раева и на ръководството на националния отбор за решението им относно участието на отбора на Европейското първенство в Холон (Израел).

УС даде висока оценка на представянето на ансамбъла на ЕП, предвид създалата се твърде тежка ситуация около инцидента с Цветелина Стоянова.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна