Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за „Вертер” на „Ковънт Гардън”

Българското национално радио Ви дава шанс да бъдете сред публиката на последната прожекция от кино сезон 2015/2016 на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън” с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива“ .

На 30-и и 31-и юли в кината Арена в София, Варна, Велико Търново, Плевен и Стара Загора ще гледаме „Вертер” – постановка на Беноа Жако. Базирана върху романа на Гьоте „Страданията на младия Вертер“, операта на Жул Масне разказва историята за безнадеждната любов на Вертер към Шарлот, която вече е ангажирана с друг мъж. В ролята на Вертер ще се превъплъти талантливият млад италиански тенор Виторио Григоло, а в ролята на Шарлот ще бъде знаменитият американски мецосопран Джойс Ди Донато. Музикалният директор на Кралската опера Антонио Папано ще бъде на диригентския пулт.

Ако желаете да опитате късмета си в томболата за билети, пишете ни на електронната поща castadiva@bnr.bg до 20-и юли. Жребият ще изтеглим в предаването "Каста дива" на 24-и юли от 20 до 22 ч. по програма "Хоризонт" на БНР. Пожелаваме Ви късмет!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени