Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локомотив" Горна Оряховица и "Черно море" завършиха 2:2 в зрелищен мач

  Локомотив (Горна Оряховица) и Черно море завършиха 2:2 в зрелищен мач от третия кръг на Първа лига по футбол. Варненци успяха да се спасят от поражението, след като губиха с 0:2, но се добраха до 2:2 с две попадения на влезлият на смяна Бакари.

Домакините поведоха в 38-ата минута. Тогава Милен Желев центрира в наказателното поле на варненци, а съотборникът му Красен Трифонов с глава откри резултата за 1:0.

Локомотивци вкараха втори гол в 65-ата минута. Тогава Красен Трифонов центрира в наказателното поле на съперника Александър Чанови не се намеси убедително и от това се възползва Янаки Смирнов, който с точен удар покачи на 2:0.

  Футболистите на Черно море реагираха и притиснаха противника. В 70-ата минута Уго Секо излезе на удобна позиция, но прати топката в аут.

Само в рамките на три минути варненци успяха да изравнят. Най-напред в 73-ата минута Бакари намали на 1:2, засичайки топката с глава във вратата на съперника след центриране на Уго Секо. Бакари се превърна в героя на своя отбор в 76-ата минута, след като с глава прати топката във вратата на домакините след подаване на Пламен Николов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна