Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Барселона" едва надигра последния в Испания

"Барселона"-"Гранада"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Барселона" постигна скромна победа с 1:0 над последния в испанското футболно първенство - "Гранада" и се върна на втората позиция с 22 точки, на две от "Реал" (Мадрид). Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес имаха доста странна нощ, като и тримата изглеждаха унили и без желание за игра. Победата дойде с попадение на бразилския полузащитник Рафиня три минути след началото на второто полувреме.

Рафиня вкара след подаване на Денис Суарес и атрактивно изпълнение на ножичен удар, а Неймар можеше да удвои 10 минути по-късно, но изстрелът му от 10 метра срещна страничната греда.

Явно очаквайки мача си в Шампионската лига като гост на "Манчестър Сити" на бившия си треньор Хосеп Гуардиола, играчите на "Барселона не се стараха да създадат много голови положения срещу добре пакетирания отбор на "Гранада".

"Със сигурност не изиграхме най-брилятния си мач, но пък има и такива моменти. Липсваше ни острота, не изглеждаше да се движим лесно, но пък победата никога не беше под съмнение", коментира наставникът на "Барселона" Луис Енрике.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна