Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Барселона" не успя без Меси

Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Барселона" стъпи накриво в битката за титлата в Испания, след като завърши 0:0 у дома срещу "Малага". Каталунците не успяха да се наложат над непретенциозния отбор на Малага, който завърши мача с 9 души, но удържа точката.

"Барса" игра без мегазвездата Лионел Меси, който в поредния момент отпадна от състава заради вирусно заболяване. Нападателят се почувствал зле и повърнал, което принудило щаба на тима да го извади от групата. Извън състава остана и нападателят Луис Суарес, който е наказан.

Липсата на Меси и Суарес се усети осезаемо и "Барселона" не успя да спечели. Тимът остава втори на точка след лидера "Реал" (Мадрид), който по-късно тази вечер може да увеличи разликата при победа над градския съперник "Атлетико" (Мадрид).

"Барселона" очаквано доминираше през целия мач, но домакините направиха пропуски и не успяха да пробият защитния вал на гостите. "Малага" завърши мача с 9 души след червени картони на Диего Йоренте в 68-а и Хуан Карлос в края. В края главният рефер даде 8-минутно добавено време, но и това не помогна на "Барселона" да стигне до победен гол.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна