Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ново наказание за Моуриньо

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" - Жозе Моуриньо, беше обвинен в невъздържано поведение за втори път в рамките на около 30 дни. Португалският специалист беше отстранен от резервната скамейка в 27-ата минута на срещата от Висшата лига между "червените дяволи" и "Уест Хям" в неделя вечерта, след като ритна бутилка с вода край тъчлинията.

Моуриньо отново прояви своя буен характер, след като сметна, че е показан незаслужен жълт картон за Пол Погба от Юнайтед. През октомври мениджърът на 20-кратните шампиони на Англия беше санкциониран заради обиди срещу съдията Марк Клатенбърг по време на почивката на двубоя за първенство с новака "Бърнли".

Той има време да отговори на обвинението до 1 декември, заявиха от Футболната асоциация.

Бившият мениджър на "Реал" (Мадрид), "Порто", "Челси" и "Интер" беше глобен с общо 58 хиляди лири и беше лишен от правото да ръководи "Манчестър Юнайтед" от резервната скамейка в една среща заради два отделни инцидента през октомври.   

"Червените дяволи" заемат шестото място в английския шампионат и имат 20 точки, като изостават на 11 точки зад лидера "Челси". 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна