Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кирил Домусчиев: С повече късмет можеше да се борим и за нещо по-значимо

Кирил Домусчиев: С повече късмет можеше да се борим и за нещо по-значимо
Снимка: БГНЕС

Отборът има потенциал да отиде по-напред. Това се случи. Мисля, че с малко повече късмет можеше да се борим и за нещо по-значимо. Паднахме се в група с отбори в подем.Един път достигнахме до осминафиналите в Лига Европа. Надявам сега да подобрим рекорда, това заяви след мача собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев.

„Лудогорец“ завърши наравно 2:2 срещу „Пари Сен Жермен“ в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига, , като домакините отбелязаха изравнителното попадение в добавеното време на двубоя.

Да се надяваме, че следващите години ще имаме по-добри резултати. Така, както на нас не стигнаха 70 секунди, така на Пари Сен Жермен не стигна мачът да си вкара положенията. Трябва да се отдаде заслуженото на ПСЖ. Те имаха много положения. Мисля, че резултатът е справедлив. Нормално е да има емоции. Вълнуваме се, притесняваме се. Това е проект, който развиваме от нулата, и го чувствам като дете. По принцип цялостната работа, която се върши в клуба, е добра. Като собственик давам висока оценка на професионализма във всяко едно естество. Отдавам заслуга и на администрацията. Ние функционираме като модерен западен клуб и е факт, че колеги от други държави в Европа са го забелязали. Придобитите средства от евротурнирите дават възможност да се самоиздържаме и да инвестираме в бъдещето. За нас е по-важно да радваме феновете и спонсорите. Продажбите идват когато има примамлива оферта. Сега ще ни е нужно да задържим основните играчи. Продажните идват малко на заден план, завърши Домусчиев.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна