Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Актьорът Стоян Борисов за измеренията на любовта

БНР Новини
Снимка: salzaismyah.bg

Стоян Борисов е отличен с І-ва награда и „Специална награда „Иван Поповски“ за изключително художествено изпълнение“ – респективно на ХХ-ия и ХХІ-ия Национален конкурс за изпълнение на унгарска и българска литература, 2006 и 2008 г. Завършил е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност „Актьорство за драматичен театър“.

Любовта в истинските й измерения – между мъж и жена, към майката, любов към близките, родината и т.н. – това е общото настроение в моноспектакъла „Измерения на любовта“ на актьора Стоян Борисов... Той бе днешният гост в рубриката „Третият в студиото“ часове преди театралната премиера на 7 декември 2016 г. от 19 часа на Камерна сцена на театър „Сълза и смях“.

Стоян Борисов сподели, че моноспектакълът е поетичен, изпълнен със стихове за любовта. Младият актьор твърдо вярва в тази човешка сила, той също вярва в духовното начало на човека и в Бог, който има най-различни имена и проявления.
Разговорът и радиопремиерата на част от поетичния моноспектакъл „Измерения на любовта“ на актьора Стоян Борисов можете да чуете в звуковия файл.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна