Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Освиркаха "Гънс ен роузис" в Мелбърн заради гаф

Аксел Роуз
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Гънс ен роузис" бяха освиркани в Мелбърн, защото конферансието им извика "Сидни", преди да излязат на сцената, съобщи Би Би Си. Положението се влоши още повече от едночасовото закъснение на групата. За щастие изпълнението им след това беше на ниво.

Двата австралийски града са стари съперници. Преди конфликтът им е бил търговски, докато сега е преди всичко в спортните изяви.

"Гънс ен роузис" побързаха да се извинят в социалните медии, като обясниха, че предишните две вечери са пели в Сидни и благодариха топло на феновете си. Те простиха на китарния техник Макбоб, който се изявява в ролята на конферансие от 30 години. Една грешка за 30 години - поносимо е, написа един последовател на групата.

"Гънс ен роузис" не са единствените музиканти, които са се излагали, показвайки, че не знаят в кой град е концертът им. Бритни Спиърс така обърка Манчестър с Лондон, Брус Спрингстийн - Кливланд с Питсбърг, Ъшър Манчестър с Мейдстоун. Роби Уилямс дори не знаеше в коя държава е през 2015 г., когато извика "Загреб" (Хърватия) вместо "Белград".

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна