Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Луис Суарес вярва в крайната победа на "Барселона" над ПСЖ

Луис Суарес
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Централният нападател на футболния "Барселона" Луис Суарес заяви, че каталунците са готови да извършат подвиг и да отстранят "Пари Сен Жермен" тази вечер. Играчите на треньора Луис Енрике имат пасив от 4 гола след първата среща на "Парк де Пренс", когато отстъпиха с 0:4, но реализираха 11 попадения в последните си два мача от испанското първенство, побеждавайки "Спортинг" (Хихон) и "Селта" съответно с 6:1 и 5:0.

Доста време мина от първия мач, а най-трудни бяха дните веднага след него, заяви Суарес преди реванша от 1/8 финалите в Шампионската лига. Тази загуба ни нарани много, но ние съумяхме да се издигнем, защото променихме поведението си и отново започнахме да бележим, добави уругваецът.

Статистиката обаче не е на страната на "Барселона", тъй като досега никой отбор не е правил обрат след загуба с 4 гола разлика в първия мач. Нищо не е невъзможно във футбола и ако има отбор, който да е способен да вкара 4 гола, то това е "Барселона". Трябва просто да бъдем търпеливи и да не се отчайваме. Хубавото нещо на футбола е, че винаги има как да отговориш на предизвикателството. Мисля, че с помощта на нашите фенове можем да се справим с това голямо предизвикателство. Ако успеем да ги отстраним, това ще бъде един от най-великите моменти в кариерата ми. Ще се борим до последния сигнал, завърши Суарес.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна