Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Дунав" недоволен от програмата

Снимка: БГНЕС

Разочарован от отпадането от турнира за купата на България по футбол бе старши-треньорът на "Дунав" Веселин Великов. Неговият тим загуби с 0:2 срещу "Верея" в Стара Загора на четвъртфинал.

Първите 10 минути имахме 3 положения, но не се възползвахме. Голът падна в най-неподходящото време, както и вторият.  Момчетата се раздадоха, но се видя, че не може да играем през три дена мачове, нямаме толкова дълга резервна скамейка. Поздравявам отбора на "Верея", който заслужено се класира напред, каза Веселин Великов. Според него натрупаната умора е оказала влияние за отпадането на "Дунав".

Явно се събра умора във футболистите, времето беше идеално за футбол. Това което видях, че отборът отпадна физически,  особено към края на второто полувреме. Футболистите на "Верея" бяха повече мотивирани от нас. Искаха на всяка цена да се докажат пред техните фенове, че не са слаб отбор, и знам, че не са.
Нашата цел е да не изпаднем, шестото място е супер. Надявам се да играем все по-добре занапред. Да се надяваме, че ще затрудним "Лудогорец", играхме 2 пъти в първенството и няма да ни подценят, добави Веселин Великов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна