Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Александър Томаш: Бербатов само поддържа форма с "Берое"

Димитър Бербатов
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов само поддържа форма с „Берое“, заяви старши треньорът на старозагорците и близък приятел на нападателя – Александър Томаш. Той говори по темата, след като в последните дни се появиха информации, че бившият голмайстор на „Пирин“, ЦСКА, „Байер“ (Леверкузен), „Тотнъм“, „Манчестър Юнайтед“, „Фулъм“ и ПАОК ще играе в „Берое“ през първия полусезон на родното първенство.

Томаш заяви: Бербатов тренира с нас и си поддържа формата. Нашият спортен директор каза днес в медиите и аз съм съгласен – "Всеки един треньор и всеки един клуб в България биха се гордели, ако имат такъв футболист". Бербатов поддържа формата си с нас. Ако той има желанието, вие ще разберете това първи.

Томаш говори и за загуба в контрола срещу израелския „Бней Йехуда“ с 0:1: Не е това изградения отбор, който искам да виждам. Работим. Момчетата се стараят. Доволен съм изцяло от контролата. Дори и от резултата, който се получи, защото точно това ни трябва в момента. Има положителни неща. Всички се стараят във всека тренировка. Вижда се, че имаме още много работа.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна