Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Боримиров: "Левски" няма опит, селекцията продължава

Даниел Боримиров
Снимка: БГНЕС

Колкото по-далеч стигне "Левски" в Европа, толкова по-добре, заяви спортният директор на "сините" Даниел Боримиров след равенството 0:0 срещу "Сутиеска", класирало "сините" за втория квалификационен кръг на Лига Европа. Той добави, че новите попълнения Жорди Гомес и Нелуц Рошу ще бъдат картотекирани за следващия кръг, в който Левски ще се изправи срещу хърватския "Хайдук" Сплит.

През първото полувреме играхме добре, но през второто се отдръпнахме и позволихме на "Сутиеска" да създаде три опасни положения от наши грешки. Не знам защо се случи това. Ще продължим да си отстояваме позициите. Момчетата нямат опит в Европа и за тях е нещо ново. Колкото по-далеч стигнем, толкова по-добре, каза още Даниел Боримиров. Той увери, че селекцията в "Левски" продължава.

Секцията в "Левски" ще продължи. В средата на терена търсехме опитен човек, който да дирижира играта, а с Гомес намерихме правилния човек. Ще картотекираме него и Рошу за следващия кръг. Непродаваеми футболисти няма. Не се беше случвало отдавна да продаваме, но аз и г-н Русев имаме съвсем друго виждане за нещата
, добави Даниел Боримиров.

Чуйте още от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна